Nasz Zespół Zespół

Katarzyna Ulandowska – prawdziwa Szefowa Kuchni, i z pasji, i z charakteru. Jest kucharzem z wieloletnim stażem, co bardzo przydaje się przy zarządzaniu pracą całego zespołu. Kreatywnie podchodzi do pracy nad naszym menu, wykorzystując w pełni sezonowość dostępnych produktów. Katarzyna uczestniczy w całym procesie, od pomysłu, przez znalezienie najlepszego smaku potraw, aż po przygotowanie dań do wydania. Dzięki ogromnej wiedzy i doświadczeniu tworzone w Live Food potrawy są nie tylko smaczne, ale także pełnowartościowe. Charyzma Szefowej Kuchni połączona z umiejętnością pracy pod presją i zdolnością kierowania zespołem powoduje, że w naszej kuchni panuje domowa i rodzinna atmosfera.

Agnieszka Główczewska – nasza główna dietetyczka, która doskonale łączy wykształcenie i pasję do smacznej kuchni. Ukończyła studia licencjackie na Akademii Wychowania Fizycznego w Poznaniu, ze specjalizacją dietetyki sportowej, a następnie uzyskała tytuł magistra dietetyki klinicznej na Uniwersytecie Medycznym w Poznaniu. Całe życie poświęciła dla wyczynowego sportu i zdrowego stylu życia. Prywatnie jest niezwykle empatyczną i ambitną osobą, która zaraża uśmiechem i pozytywną energią. Dlatego nasi klienci chętnie korzystają z porad i możliwości konsultacji.

Tomasz Depka Prondziński – menadżer, który zajmuje się głównie poszukiwaniem oraz zawieraniem umów z hurtowniami i producentami produktów spożywczych. Właśnie z nim warto omówić wszelkie szczegóły dotyczące cateringu dla firm oraz uzgodnić szczegóły organizowanej uroczystości lub imprezy.  Prywatnie bardzo konkretny i uśmiechnięty. Oczywiście jest wielbicielem dobrej kuchni.

Tomasz Prusecki – właściciel firmy Live Food. Od 25 lat związany z gastronomią. Przez całe życie zawodowe jest miłośnikiem dobrej kuchni i zdrowego żywienia. Z wykształcenia kucharz i technolog żywienia, który doświadczenie zawodowe zdobywał w firmie Unilever jako doradca kulinarny. Po 12 latach pracy w korporacji postanowił otworzyć własną restaurację – Live Food. Jako pierwszy w Bydgoszczy rozpoczynał sprzedaż oraz promocję cateringu dietetycznego i diet pudełkowych. Od zawsze uwielbia poznawać smaki wielu kuchni świata. W czasie kulinarnych podróży po świecie miał okazję gotować w kuchniach w Afryce, na Kubie i w wielu krajach Europy. W Polsce gotował z Pascalem Brodnickim, Karolem Okrasą i Adamem Sową. W sercu ma Bydgoszcz i dlatego jest skupiony na rozwoju biznesu w mieście nad Brdą. Od początku istnienia wspiera projekt Enea Bydgoszcz Triathlon oraz jest bardzo zaangażowany we współpracę z bydgoskimi klubami siatkarskimi. Jako właściciel i główny zarządzający w Live Food dba o przyjazną i pozytywną atmosferę wśród pracowników.

Są z nami! Zaufali nam